Peltikattojen maalaus – Turku, Pori Tampere ja Helsinki

Peltikaton maalaus on taitolaji. Käsittelemme peltikatot kuntoon Satakunnan, Pirkanmaan, Länsi- ja Etelä-Suomen alueilla.

Kestävän ja onnistuneen peltikaton maalauksen aikaansaamiseksi on huomioitava lukuisia seikkoja. Lopputulokseen vaikuttavat esimerkiksi katepeltimateriaalin ja sinkitysken kunto, oikeiden esikäsittelyaineiden ja maalien valinta, maalausolosuhteet ja kattokulma.

Jätä monivaiheinen maalaustyö ammattilaisten huoleksi

Peltikatot joutuvat kestämään auringon ja jään aiheuttamaa kovaa rasitusta. Lämpösäteily aiheuttaa peltien lämpölaajenemista, joten myös maalin tulee mukautua alustan muutoksiin ja joustaa tarpeeksi. Lisäksi kattopinnoilla tulee välttää paksuja maalikalvoja, jotka edesauttavat hilseilyä ja kulumista. Valitsemme huolellisesti kohteisiin oikeanlaiset pinnoiteaineet, ja pidämme huolen siitä, ettei suositeltua kalvopaksuutta ylitetä.

Peltikattojen maalausurakka sisältää kuumakorkeapainepesun, mahdollisten ruostekohtien putsauksen, sivellintyönä tehtävän rajauksen, ruosteenestokäsittelyn ja pohjamaalauksen, pintamaalauksen, maalikalvon paksuuden mittauksen, sekä lopputarkastuksen ja siivouksen.

Annamme töillemme asianmukaisen takuun!

Kysy lisää urakkatarjouksesta katollesi, suoritamme kohteen kuntokartoituksen veloituksetta!