Mineriittikattojen maalaus – Turku, Pori, Tampere ja Helsinki

Mineriittikaton maalaus uudistaa julkisivun ilmeen

Etenkin 60-80-luvuilla rakennetuissa taloissa mineriittikatto on enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Tuohon aikaan mineriittilevyjen sidosaineena käytettiin asbestia, joka aiheuttaa lisävaivaa kuntoutustöiden suhteen. Ennen töiden aloittamista tulee selvittää sisältävätkö kattolevyt asbestia. Jos olet epävarma asiasta, suoritamme kohteeseen kuntokartoituksen veloituksetta!Meillä on asbestin purkuun ja käsittelyyn tarvittavat luvat ja vankka kokemus.

Oikein huollettu mineriittikatto kestää vuosikymmenien ajan

Ennalta ehkäisevä ja vaurioita korjaava pesukäsittely vaatii erikoiskalustoa. Tiesithän, että mineriittikatto tulee aina maalata painepesun jälkeen! Uudella pinnoitteella katolle saadaan vettä läpäisemätön ja hengittävä pinta ilmansaasteita ja uv-säteilyä vastaan. Valitsemme huolellisesti kohteeseen oikeat puhdistusaineet ja maalit, jolloin lopputuloksena on aikaa kestävä ja loistokas uusi väri.

Mineriittikattojen maalausurakka sisältää vanhan pinnoitteen poistavan kuumakorkeapainepesun, levyjen ja kiinnitysten tarkistamisen, sammaleenestokäsittelyn, varttilevyjen kyllästämisen pinnoiteaineella, sekä loppusiivouksen ja tarkastuksen.

Annamme töillemme asianmukaisen takuun!

Kysy lisää urakkatarjouksesta katollesi!